• head_banner

Produk

Ember Pengeboran Batu Lurus utawa Ember Pengeboran Tanah

Aplikasi:Kanggo industri pengeboran pondasi


Detail Produk

Tag produk

Presentasi Detail Produk

1001

Fitur

-Kualitas dhuwur pindho ngisor pindho Cut terus ngebur ember / siji ngisor pindho Cut lemah ember / pindho ngisor siji Cut ember ngresiki, etc.
- Ember watu, ember lemah, ember ngresiki, lsp.
- Dhiameter pengeboran saka 350 mm nganti 3500mm.
-Kothak Kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, lsp)
-Cocok munggah karo paling rigs pengeboran Rotary ing pasar, kalebu Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, lan ing.
-Bulat shank chisel pilot bit RP4 (Fishtail pilot ad Flat untu opsional).
- Pipa ventilasi.
-Nganggo pangayoman: hard madhep utawa nganggo strips.
- Manual utawa otomatis mbukak opsional.
-Kustomisasi kasedhiya ing syarat tartamtu.

Spesifikasi Drilling Bucket

Saka

 

kothak piranti

dhuwur

dhuwur

Dhuwur ember

Ketebalan piring ndhuwur

Ketebalan Shell

Ketebalan base plate

Ketebalan piring potong

Tipe untu

Bobot

D (mm)

D1 (mm)

 

NL (mm)

GL (mm)

H (mm)

δ1 (mm)

D2 (mm)

D3 (mm)

D4 (mm)

 

Kg

600

560

Opsional

1815

2355

1500

25

20

40

50

B47K-22H

950

700

660

1815

2355

1500

25

20

40

50

1140

800

760

1815

2355

1500

25

20

40

50

1350

900

860

1855

2395

1500

25

20

40

50

1580

1000

960

1855

2395

1500

25

20

40

50

1780

1100

1060

1895

2435

1500

25

20

40

50

2000

1200

1160

1895

2435

1500

25

20

40

50

2230

1300

1260

1895

2435

1500

25

20

40

50

2420

1400

1360

1895

2435

1500

25

20

40

50

2670

1500

1460

1895

2435

1500

25

20

40

50

2930

1600

1560

1895

2435

1500

25

20

40

50

3210

1700

1660

1895

2435

1500

25

20

40

50

3570

1800

1760

1895

2435

1500

25

20

50

50

4000

Cathetan: Ukuran ing ndhuwur mung kanggo referensi, kanggo OD sing luwih cilik utawa luwih gedhe miturut panyuwunan.

Ember Pengeboran Diameter Gedhe

large diameter bucket