• head_banner

Produk

Lurus utawa Conical Drilling Auger

Aplikasi:Kanggo industri pengeboran pondasi, utamane kanggo pengeboran ing lemah garing utawa lapisan sebagian watu.


Detail Produk

Tag produk

Presentasi Detail Produk

Auger

Fitur

- Casted utawa gandheng kothak kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, etc.)
- Lurus utawa conical jinis auger opsional
- Potong tunggal utawa potong pindho opsional
- Gigi watu kaya B47K utawa C31HD utawa untu lempung kaya BFZ70, V19, 25T, 211 opsional
- Bit pilot RP4 ndhuwur iku opsional
- Nganggo proteksi kanthi madhep hard utawa nganggo strips
- Cocog karo paling rig pengeboran Rotary ing pasar, kalebu Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, etc.
- Dhiameter pengeboran nganti 5000mm
- Kustomisasi kasedhiya ing syarat tartamtu

adsad1

Spesifikasi Pabrik-Digawe Lurus utawa Conical Drilling Auger

OD

 

dhuwur

dhuwur

Jarak penerbangan

Ketebalan penerbangan

Ketebalan penerbangan

Bobot

D (mm)

D1 (mm)

NL (mm)

GL (mm)

P1/P2 (mm)

δ1 (mm)

D2 (mm)

Kg

500

460

1630

2170

250/500

20

30

570

600

560

350/500

20

30

630

700

660

350/500

20

30

730

800

760

350/500

20

30

840

900

860

475/700

20

30

880

1000

960

475/700

20

30

980

1100

1060

550/800

20

30

1040

1200

1160

550/800

20

30

1150

1300

1260

600/900

30

30

1300

1400

1360

600/900

30

30

1420

1500

1460

600/900

30

30

1540

1600

1560

700/900

30

30

1620

1700

1660

700/900

30

30

1760

1800

1760

700/900

30

30

1910

1900

1860

900

30

30

2000

2000

1960

900

30

40

2530

2100

2060

900

30

40

2730

2200

2160

900

30

40

2940

2300

2260

900

30

40

3160

2400

2360

900

30

40

3380

2500

2460

900

30

40

3610

Cathetan: Ukuran ing ndhuwur mung kanggo referensi, kanggo OD sing luwih cilik utawa luwih gedhe miturut panyuwunan.

Auger Pengeboran Diameter Gedhe kanthi Rincian Liyane

The Large Diameter Drilling Auger with More Details
【文末拼图2】The Large Diameter Drilling Auger with More Details
【文末拼图3】The Large Diameter Drilling Auger with More Details
【文末拼图4】The Large Diameter Drilling Auger with More Details