Tim Kita

Ing FES, kita fokus kanggo mbangun kemitraan klien sing kuwat lan langgeng.Kanthi ngetrapake kawruh lan keahlian industri sing jero, kita ngumpulake tim luwih saka 120 karyawan kanggo nggawa solusi peralatan pondasi siji-mandeg menyang kontraktor tumpukan global.Staf kita ngerti banget babagan kabutuhan peralatan sing tepat dikirim menyang papan sing tepat, ing transportasi sing tepat, tekan nalika dibutuhake lan dadi siji.

Kita wis spesialis ing nyediakake produk paling apik saka China, layanan banget ing standar industri paling dhuwur lan inovasi pancet ing produk anyar kanggo mbantu entuk sukses luwih.

Priksa profil sawetara anggota tim utama kaya ing ngisor iki.

95

Tim Kepemimpinan Senior

96

jeneng:Robin Mao
posisi:Pendhiri & Presiden

Pak Robin Mao- Pendhiri lan Pemilik FES, miwiti karir ing industri peralatan dhasar ing 1998 minangka Direktur Penjualan rig pengeboran IMT ing China.Dheweke sinau kanthi apik babagan kaluwihan rig pengeboran Eropa sing entuk manfaat saka pengalaman kerja iki, sing mbantu dheweke menehi kontribusi sing luar biasa kanggo nambah rig pengeboran Cina kanthi menehi saran sing efektif.
Ing taun 2005, Pak Robin Mao ngedegake FES— salah sawijining pionir kanggo ngenalake peralatan, alat lan aksesoris tumpukan Cina menyang pirang-pirang negara ing njaba China, kayata Kanada, AS, Rusia, UAE, Australia, Selandia Baru, Vietnam, lsp.
Pengalamane ndadekake dheweke duwe pengalaman ing manajemen bisnis domestik lan internasional.Lan dheweke ngarep-arep bisa mbantu para klien sukses karo Kualitas / Layanan / Inovasi.

97

jeneng:Ma Liang
posisi:Chief Technical Officer

Pak Ma Liang wis melu ing industri tumpukan wiwit 2005. Dheweke ahli ing solusi teknologi, sing wis serviced luwih saka 100 rig mlebu lan metu saka China.Dheweke kenal karo macem-macem merek peralatan ing pasar lan aplikasi dhasar sing paling jero.

Wiwit 2012, dheweke wis kerja minangka Chief Technical Officer ing FES, utamané tanggung jawab kanggo ngleksanakake solusi pengeboran sakabèhé kanggo nyukupi panjaluk pelanggan lan layanan sawise-sales- kalebu latihan instalasi/commissioning/pangopènan.

Tim Sales

99

Jenny hu
Kepala Dept

100

David Dai
Pengurus Cabang Indonésia

101

Tracy Tong
Manajer Akun

9201e02c20

William Fan
Manajer Akun

4a0f6a453a

Sunny Zhao
Manajer Logistik

a284809e

Joyce Pan
Manajer Akun

a2b356aa7d

Vicky Zhong
Manajer Pemasaran

Tim Teknik Senior

104

jeneng:Li Zhanling
posisi:Insinyur

Pak Li Zhanling wis melu ing industri mesin konstruksi kanggo 20+ taun.Dheweke ahli ing saben proses produksi rig pengeboran puteran lan ngerti kabeh teknis penting saka perakitan peralatan nganti komisioning, saka pemeriksaan kualitas nganti layanan ing situs.

Dheweke minangka insinyur QC FES kanggo ngawasi kabeh proses produksi peralatan XCMG sing digawe dening FES.Saka wiwitan nganti rampung, saben peralatan FES kudu dipriksa, dites lan ditindakake dening dheweke kanggo mesthekake cacat nol sadurunge dikirim.Dheweke minangka jaminan kualitas peralatan FES.

105

jeneng:Mao Cheng
posisi:Insinyur

Pak Mao Cheng nindakake layanan sawise-sales, kalebu commis-sioning peralatan, latihan operator lan pangopènan mesin ing FES.Lan wis melu ing industri mesin konstruksi kanggo 12+ taun.Pak Mao Cheng wis kaping pirang-pirang njabat mandhiri.

Dheweke minangka insinyur layanan lapangan pro-fesional kanggo ekskavator lan rig pengeboran Rotary, lsp.

106

jeneng:Fu Lei
posisi:Insinyur

Pak Fu Lei wis ing industri peralatan tumpukan kanggo liwat 15 taun, salah siji saka engineers pionir melu hydraulic sistem ngrancang kanggo rig pengeboran ro-tary ing China.

Dheweke mimpin desain sistem hidrolik ing FES.Dheweke ahli ing desain / aplikasi / komisi lan pangopènan rig pengeboran Rotary, ing antarane dheweke paling apik kanggo ngowahi peralatan miturut panyuwunan klien.