• head_banner

Produk

Alat Pengeboran Inovatif Coring Bucket

Aplikasi:Kanggo industri pengeboran pondasi, utamane ing pengeboran gua karst, bailing, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Coring Bucket Drawing

- Dirancang kanggo pengeboran ing guwa karst, bailing nalika nglereni.
- Ukuran kothak Kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, lsp).
- Dhiameter pengeboran nganti 5000mm.
- Cocokake karo paling rig pengeboran Rotary ing pasar, kalebu Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, lan ing.

Pambuka

Ember coring minangka alat pengeboran inovatif ing industri pengeboran pondasi.Cincin inti ngubengi ember hinged sing bisa mbukak lan nutup kanthi pinggiran nglereni sing kuat ing bukaan piring hinged.
Iku Sato coring ember fungsi uga kanggo pengeboran metu ngisor casing, utamané nalika dealing with banyu, yen ana sloping rock lan perlu kanggo njaga vertikalitas, coring ember nyedhiyani cutter salib kanggo nahan cuttings tanpa kudu ngalih ngebur. alat kanggo extract kabeh nglereni ing bolongan.
Dadi ember coring bisa diowahi antarane tong minyak inti menyang ember kanggo ngrampungake pass ing rock.Iku mbantu ngirit biaya kanthi ngindhari macem-macem alat ing papan kerja.

Spesifikasi Coring Bucket

OD

(mm)

D1

(mm)

δ1

(mm)

δ2

(mm)

δ3

(mm)

δ4

(mm)

δ5

(mm)

Bobot

(kg)

800

720

δ20

1600*20

40

50

360*40

1.480

900

820

δ20

1600*20

40

50

360*40

1.710

1000

920

δ20

1600*20

40

50

360*40

1.920

1200

1120

δ20

1600*20

40

50

360*40

2.410

1500

1420

δ20

1600*20

40

50

360*40

3.190

1800

1720

δ20

1590*20

50

50

360*40

4.385

2000

1920

δ20

1590*20

50

50

360*40

5.080

Cathetan: Ukuran ing ndhuwur mung kanggo referensi, kanggo OD sing luwih gedhe utawa luwih cilik miturut panyuwunan.