• head_banner

Produk

High Quality Centrifugal Drilling Bucket karo Open Body

Aplikasi:Kanggo industri pengeboran pondasi, utamane ing pengeboran lemah, lempung, mudstone, sandstone, lan liya-liyane. Pilihan sing apik kanggo njupuk kerikil, cobbles lan lempung sing ora super adhesive.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

- Ukuran kothak Kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, lsp).
- Untu lempung V19, V20, 25T utawa watu watu opsional.
- Ketebalan ember: 16mm utawa 20mm minangka panyuwunan.
- Ketebalan plat ngisor tunggal: 50mm.
- Ketebalan piring ngisor pindho: 40/50mm.
- Dhiameter pengeboran nganti 5000mm.
- Cocokake karo paling rig pengeboran Rotary ing pasar, kalebu Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, lan ing.

More Pambuka

Fitur bucket pengeboran sentrifugal ing awak hinged lengkap.Iku tetep ditutup lan nindakake nglereni lan ngeduk nalika muter searah jarum jam;iku swings marang kanggo ngevakuasi spoils nalika dibusak saka bolongan bosen lan diputer clockwise.
- Inlet gedhe saka lemah, desain open-shell gampang kanggo mbucal spoil, lan nambah efficiency ngebur.
- Struktur kekuatan super kanggo cangkang, piring pandhuan kanggo nambah umur layanan ember.
- Pandhuan ngudani disusun ing lumahing ember supaya alat ngebur di sedot dening meksa.

Spesifikasi Ember Sentrifugal kanthi Badan Terbuka

Ngebordiameteripun (OD)

Cuttingdiameteripun

cangkang dawa

(Dhuwur ember)

Ketebalan cangkang

 

Tipe untu

Bobot

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

\

(Kg)

600

560

1200

25/30

 

 

 

Opsional

950

700

660

1200

25/30

1120

800

760

1200

25/30

1280

900

860

1200

25/30

1450

1000

960

1200

25/30

1600

1100

1060

1200

30

1850

1200

1160

1200

30

2080

1300

1260

1200

30

2450

1400

1360

1200

30

2700

1500

1460

1200

30

2950

Cathetan: Ukuran ing ndhuwur mung kanggo referensi, kanggo OD sing luwih gedhe utawa luwih cilik miturut panyuwunan.

Optional Rock Teeth

Ember centrifugal kanthi untu watu

The centrifugal bucket in action drilling loose cobbles and gravel.

Ember centrifugal ing tumindak ngebur cobbles ngeculke lan kerikil.

Optional Clay Teeth

Ember centrifugal kanthi untu lempung