• head_banner

Produk

Ember Reresik Alat Pengeboran Rega

Aplikasi:Kanggo industri pengeboran pondasi, alat pengeboran kaya mengkono iku utamané cocok kanggo ngresiki ngisor bolongan bosen.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Clean-up Bucket Drawing

- Ukuran kotak Kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, lsp.)
- Dhiameter pengeboran nganti 5000mm
- Cocokake karo paling rig pengeboran Rotary ing pasar, kalebu Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, lan ing.
- Kualitas dhuwur pindho ngisor pindho Cut ember ngresiki / siji ngisor siji Cut ember ngresiki, etc.
Sampeyan bisa milih ember pembersih kanthi:
(1) Single ngisor utawa pindho ngisor;
(2) Potong Tunggal utawa Potong Ganda;
(3) laras silinder utawa laras Conical.

Spesifikasi Cleanup Bucket

Saka

D

dhuwur

Dhuwur ember

piring ndhuwur

kekandelan

Ketebalan Shell

Ketebalan base plate

Ketebalan piring potong

Bobot

D (mm)

D1 (mm)

GL (mm)

H (mm)

δ1 (mm)

D2 (mm)

D3 (mm)

D4 (mm)

Kg

600

540

1830

1200

20

16

40

50

780

700

640

1830

1200

20

16

40

50

900

800

740

1830

1200

20

16

40

50

1040

900

800

1830

1200

20

16

40

50

1180

1000

900

1830

1200

20

16

40

50

1310

1100

1000

1830

1200

20

16

40

50

1450

1200

1100

1830

1200

20

16

40

50

1650

1300

1200

1830

1200

20

16

40

50

1810

1400

1300

1830

1200

20

16

40

50

1920

1500

1400

1830

1200

20

16

40

50

2190

1600

1500

1830

1200

20

16

40

50

2420

1700

1600

1830

1200

20

16

40

50

2680

1800

1700

1630

1000

20

20

50

50

3120

1900

1800

1430

800

20

20

50

50

3320

2000

1900

1430

800

20

20

50

50

3630

2100

2000

1430

800

25

20

50

50

3920

2200

2100

1430

800

25

20

50

50

4420

2500

2400

1430

800

25

20

40

(Bingkai kotak)

40

(Bingkai kotak)

5700

Foto Referensi

1
2
bbbb2