• head_banner

Produk

Alat Pengeboran Conical-Bottomed Bucket kanggo Deep Foundation

Aplikasi:Kanggo industri pengeboran pondasi, utamane cocok kanggo pengeboran kerikil, watu sing akeh banget cuaca, formasi watu atos, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Conical-Bottomed Bucket Drawing

-Drill karo kurang resistance lan efficiency luwih.
-Kekuwatan dhuwur sing dibangun, luwih apik tinimbang ember biasa nalika ngebur kerikil, watu sing akeh banget, formasi watu atos, lsp.
-Kothak Kelly opsional (130×130/150×150/200×200mm, etc.).
- Dhiameter pengeboran nganti 5000mm.
-Cocok munggah karo paling rigs pengeboran Rotary ing pasar, kalebu Bauer, IMT, Soilmec, Casagrande, Mait, XCMG, lan ing.
- Manual utawa otomatis mbukak opsional.
-Kustomisasi kasedhiya ing syarat tartamtu.

Pambuka

Ember conical-bottomed minangka alat pengeboran inovatif, dirancang khusus karo area nglereni luwih gedhe uga bukaan luwih amba lan untu liyane, cocok kanggo nrima cuttings lan cobbles.

Video Aplikasi Situs Kerja Ember Conical-Bottomed

Spesifikasi Ember Conical-Bottomed

OD

(mm)

D1

(mm)

δ1

(mm)

δ2

(mm)

d3

(mm)

d4

(mm)

Wwolung

(kg)

800

740

d20

1500*16

40

50

1130

1000

900

d20

1500*16

40

50

1420

1200

1100

d20

2000*20

40

50

2300

1500

1400

d20

2000*20

40

50

3080

1800

1700

d20

2000*20

50

50

4300

2000

1900

d20

2000*20

50

50

4950

Cathetan: Ukuran ing ndhuwur mung kanggo referensi, kanggo OD sing luwih gedhe utawa luwih cilik miturut panyuwunan.

Alat Pengeboran Khusus liyane

Special Driling Tools

Minangka panyedhiya solusi siji-mandeg, kita ing FES bisa nawakake alat pengeboran konvensional sing berkualitas tinggi kayata auger pengeboran batu, auger pengeboran lemah, CFA, ember pengeboran batu, ember pengeboran lemah, ember pembersih, laras inti, lsp.

FES uga bisa nyedhiyakake luwih akeh pilihan kustomisasi ing alat pengeboran khusus kayata auger pamindahan, nyekel palu, ember lonceng, pemotong silang, ember coring, lan liya-liyane.