57457046bc

Profil Perusahaan

FES China Limited minangka anggota saka Ougan Group (www.ougangroup.com) lan pemasok profesional peralatan konstruksi, alat, bagean & aksesoris.

Sajarah FES bisa dilacak maneh ing taun 1998 nalika Pak Robin Mao, pangadeg FES lan Ougan Group, miwiti karir ing industri tumpukan minangka Direktur Penjualan rig pengeboran IMT ing pasar Cina.Sajrone telung taun, Pak Robin Mao wis sukses ngenalake puluhan rig pengeboran rotary IMT menyang pasar China.Sawisé iku, Pak Robin Mao miwiti nglayani kontraktor pengeboran Cina kanthi solusi sing luwih lengkap kalebu peralatan tumpukan tambahan, suku cadang & aksesoris, perkakas, bahan konsumsi, tes tumpukan, lsp.

DCIM100MEDIADJI_0017.JPG

Kaluwihan

- Pengalaman 15+ taun ing industri pengeboran pondasi.
- Solusi kustomisasi kanggo rig pengeboran, alat pengeboran, lsp.
- Luwih saka 120 sales lan teknisi sing mapan.
- Syarat pembayaran fleksibel.
- ISO9001, sertifikat CE, penghargaan keamanan ADSC, lsp.
- A partner strategis saka XCMG Rotary pengeboran rig.

Sertifikat