PanasProduk

FES setya nyedhiyakake mesin & suku cadang tumpukan kualitas paling apik saka China, lan nglayani klien global kanthi standar industri sing paling dhuwur.

Perusahaanprofil

Babagan Bab-bab sing Wis Kita Rampung Wiwit 2005

FES China Limited minangka anggota saka Ougan Group (www.ougangroup.com) lan pemasok profesional peralatan konstruksi, alat, bagean & aksesoris.
Sajarah FES bisa dilacak maneh ing taun 1998 nalika Pak Robin Mao, pangadeg FES lan Ougan Group, miwiti karir ing industri tumpukan minangka Direktur Penjualan rig pengeboran IMT ing pasar Cina.Telung taun…

More About FES
  • 2005
    Didegaké ing
  • 120+
    Tim kita
  • 1000+
    Kasus engineering

Fitur

FES setya nyedhiyakake mesin & suku cadang tumpukan kualitas paling apik saka China, lan nglayani klien global kanthi standar industri sing paling dhuwur.

KITA

PROYEK

Supplier utama China kanggo macem-macem peralatan tumpukan
  • Jobsite 1
  • index_project_01
  • index_project_02
  • index_project_03
  • project1
  • project2
  • project4
  • project5
  • project6
  • project7
  • project9
  • project10

Hubungi Kita